Friday, 7 October 2011

Try Lagi

Ape ingat aku ni jenis cepat putus asa ke? Aku jatuh hati kat dia. Entah kenapa. Memang aku rasa malas nk cari dia. Menyampah dah tengok dia sebab dia langsung tak pandang aku. Aku tahu aku ni bukan sapa2 utk dia. Aku bencikan dia. Aku teruskan belajar. Tibe2 satu hari pada raya pertama, tahun 2011. Baru je pun. Hehe.. Hati aku terdetik nk ucap Selamat Hari Raya kt budak ni. Mula2 aku send mesej dia langsung tak reply. Buat dont know je dgn aku. Aku ckp dlm hati "Poyo betul budak ni". Malam tu aku cuba lagi. Kali ni aku kol dia terus. Tak de dah nk hantar2 msej ni. Byk kali aku kol. Lpas tu dia jawab. Segan pulak aku. Tp aku buat tak tau je. Hahahaha.. Aku anggap dia mcm kwn je. Dlm hati aku ni sbnrnye ade taman khas utk dia. Haha.. Lawakkan? Pastu hari makin hari aku rapat dgn dia. Bru aku tau dia ni sorg yang baik hati. Cumil mcm kucing. He6.. Tp satu je yg aku pelik. Dia ni kelam kabut siket. Tugas aku skrg ni kenalah ajar dia rileks siket kn.. Hahaha..

0 comments:

Post a Comment